Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

5 věcí, které z vás udělají skvělého partnera na rande

20.06.2018
Počet shlédnutí: 6791

Znáte lidi, se kterými se velmi rádi setkáváte, protože se v jejich přítomnosti vždycky cítíte dobře? Lidi, se kterými je pokaždé o čem mluvit a všechno probíhá naprosto uvolněně a příjemně? Stát se jedním z takových lidí vůbec není těžké. Jak na to vám prozradíme v následujícím článku.


1. Vypadejte dobře

Dobrá, dobrá. Možná nejste zrovna George Cloony nebo Julia Roberts. To však neznamená, že si na sobě nemůžete dát záležet. Kdysi jsem někde četla citát 'vypadat dobře je jedinečná forma slušnosti', a to je pravda. Všichni máme rádi dobře vypadající lidi. Všichni milujeme slušivě oblečené lidi s upravenými vlasy, kteří hezky voní. Je přitom zcela jedno, jak od přírody vypadáte a jakou cenovou kategorii má vaše oblečení. Dejte si záležet na tom, jak vypadáte. Udělejte si na sebe čas a upravte se, hoďte na sebe něco, co vám sluší, udělejte si manikůru a nakrémujte si boty. A hlavně: nespěchejte. Nikdy nechoďte na schůzku ulítaní z práce. Místo toho vždycky započítejte dostatek času alespoň na rychlou sprchu a čistou košili.


2. Nikdy nedejte najevo zklamání

Obzvláště ve světě online datingu se mnohdy nelze vyhnout schůzkám, které tak úplně nesplnily vaše očekávání. Možná jste si mysleli, že je váš protějšek o něco přitažlivější nebo vtipnější. Možná vám nesedí způsob jakým pije nebo jeho smích. Ať je to jak chce, nedávejte najevo zklamání. Buďte vtipní, zajímejte se o toho, kdo sedí proti vám, hledejte společná témata a postarejte se o příjemnou atmosféru.

Není nic horšího než mít pocit, že někoho nudíte nebo nezajímáte. Váš protějšek se s vámi domluvil, protože stejně jako vy doufal, že byste se k sobě mohli hodit. Když se ovládnete a postaráte o uvolněnou atmosféru, bude vám váš protějšek velmi vděčný a na konci budete mít oba dobrý pocit.


3. Soustřeďte se na protějšek (a na nic jiného)

Tohle je vaše schůzka. Jde zde jenom o vás dva. Jste tu, abyste se poznali a jediným poutačem vaší pozornosti je váš protějšek. Dívejte se tedy na svého partnera, poslouchejte ho, naslouchejte mu a přemýšlejte nad tím, co říká. Lidé kolem, vaše vlastní starosti, mobil či cokoli jiného je v této chvíli nedůležité. Tím, že se plně soustředíte na váš protějšek, dáváte najevo zájem a všichni se chceme cítit zajímaví. Je fajn mít něčí pozornost a lidé, kteří nám dodávají příjemný pocit, jsou nám sympatičtí a rádi se s nimi stýkáme. Věnujte tedy svému protějšku veškerou vaši pozornost a zaručeně zabodujete jako skvělý partner.


4. Odpovídejte více než jednou větou

Když se vás váš protějšek na něco zeptá, má to dva důvody: jednak se o vás chce něco dozvědět a jednak se snaží udržovat proud konverzace. Povídání si je vlastně takový stolní tenis. Každá otázka je přihráním míčku k vám a vaším úkolem je zpracovat ho a přihrát partnerovi. Odpovědět stručně jednou větou je jako chytnout míček a nechat si ho. Hra končí a váš partner neví, co dál. Odpovězte tedy pár větami a pak se zeptejte protějšku na jeho názor či jeho zkušenost k danému tématu. Z toho se odvinou další a další témata a zajímavý rozhovor.


5. Poděkujte

Dejte najevo, že máte styl a nejpozději následující den se přes sms, zprávu či email ještě jednou poděkujte za příjemné setkání. Pokud máte v úmyslu setkat se znovu, můžete poděkovat i telefonicky a spojit to s návrhem na další schůzku třeba příští týden nebo o víkendu.

 

Mimochodem: tyto body jsou univerzální a můžete je použít nejenom na rande, ale všeobecně na schůzkách všeho druhu. Je jedno, zdali se jedná o šéfa, kamarádku či rodinnou oslavu, lidé se s vámi budou cítit dobře a rádi vyhledávat vaši společnost.

http://www.vaznaseznamka.cz/blog/Jak-poznam-ze-se-k-sobe-hodime-18

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)