Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Investice do vztahu

19.06.2018
Počet shlédnutí: 4786

Od Freda Dodsona, excelentního kouče, jsem se naučila jednu věc: jestliže chcete cokoli v životě změnit či zlepšit, musíte do toho investovat. Musíte se tomu věnovat, něco tomu dát. Když chcete něco od života či nějaké oblasti života, je zapotřebí jí nejdříve něco dát.


Investice jsou jako části rovnice. Na dosažení zlepšení v jakémkoli oboru musíte dosáhnout určitého součtu energie jednotlivých oblastí. Je potřeba z každého něco, z něčeho více a z něčeho méně a na konci to dá součet.


Investovat lze tři věci: čas, peníze a prostor.


Investovat do něčeho čas znamená zařadit to do svých priorit. Vyhradit tomu určitou dobu a počítat s tím, že to časově bude něco stát. Když se chcete naučit něco nového, musíte do toho investovat čas.


Pokud chcete zlepšit vztah s vaším partnerem či partnerkou, musíte si najít čas na společné aktivity nebo rozhovory. Když se chcete seznámit, musíte si najít čas na aktivity s tím spojené – ať už je to zakládání a správa profilu na seznamce a psaní zpráv či odepisování nebo chození na místa, kde se dá seznámit nebo randění a bližší poznávání potenciálních partnerů.


Investovat do něčeho prostor znamená mít na to vnitřní kapacitu. Přemýšlet nad tím, udělat si na to v životě prostor, vyhradit tomu životní energii. Být připraven brát věci z potřebného úhlu, trochu se změnit a přizpůsobit. Když se chcete naučit něco nového, musíte tomu dát prostor na zapadnutí do vašeho života.


Pokud jste každý den z práce tak unavený, že se na nic nového nemůžete koncentrovat nebo to neustále odkládáte, nemáte dost prostoru. Jestliže se chcete seznámit, musíte mít v životě prostor na všechno kolem toho a na vztah samotný.


Pokud vás neustále ničí vzpomínky a bolest z posledního vztahu nebo vztahů nebo jestli jste plně koncentrovaní na budování kariéry, znamená to, že nemáte prostor.
V tom případě by byl čas uklidit si v životě a udělat si v něm místo.


Poslední investicí jsou peníze. Když zanedbáváte čas a prostor, lze jimi trochu vyrovnat rovnici. Pokud se chcete naučit něco nového, můžete si například zaplatit velmi kvalitního učitele nebo dobré učební materiály. To vám pomůže ušetřit čas.


Jakmile se chcete seznámit, můžete si zaplatit dobrý prémiový účet na nějaké seznamce nebo se přímo obrátit na seznamovací agenturu. Můžete zkusit speed dating nebo dokonce dovolené pro singles.


Chcete-li zlepšit stávající vztah, můžete partnera pozvat na něco velkolepého nebo ho potěšit dárkem. Peníze samy zpravidla na zlepšení něčeho nestačí, ale jsou podporou rovnice. Když dodáte peníze, dostanete se k součtu rychleji. Pokud se vám nechce investovat příliš peněž, zaberte v oblasti času a prostoru.


Chcete-li se tedy opravdu seznámit a nedaří se vám to, zkuste se zamyslet nad tím, zdali jste skutečně investovali dostatečně na to, aby vám to přineslo úspěch. Pokud nevíte jak najít toho pravého nebo pravou na internetu, vyzkoušejte náš kurz Jak se seznámit na internetu. Díky němu ušetříte čas i peníze a rychleji se dočkáte svého štěstí.


Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)