Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Jak poznám, že se k sobě hodíme?

20.06.2018
Počet shlédnutí: 12525

Na co dávat pozor na prvním rande?

Když se řekne první rande, vybaví se spoustě lidí nervozita z toho, jestli se zalíbí nebo ne. Koneckonců chce každý udělat dobrý dojem. Pokud se však seznamujete přes internet, čeká na vás i další úkol: zjistit, zdali se k sobě hodíte nebo alespoň zjistit, zdali má smysl se s tímto člověkem setkat znovu. Nervozita a možné odchylky od toho, co jste čekali, vám tuto úlohu mohou trochu ztížit. My vám však řekneme, na co dávat pozor a jaké otázky pokládat, abyste co nejrychleji poznali, s kým máte co dočinění.


Existuje nespočet lidí a každý je trochu jiný. Když se zaměříme na základní charakterové rysy jako extroverze, introverze, smysl pro humor či konzervativita, je možné rozlišit několik skupin či typů lidí. Že si nebudete rozumět s každým z nich, je asi jasné. Jak ale na první schůzce rozeznat, zdali se k sobě hodíte?


Podívejte se na zevnějšek

Prvním zdrojem informací, které máte k dispozici, je zenvějšek vašeho protějšku. Ano, není dobré soudit lidi podle toho, jak vypadají, ale výběr oblečení a celkový vzhled vám prozradí velkou část toho, co potřebujete vědět. Nejde zde o to, soudit někoho. Váš partner je skvělý člověk, který má dobré i špatné stránky a základní porozumění či sympatie zde určitě je, o tom nikdo nepochybuje. Teď jde ale o to zjistit, zdali se tento člověk k vám hodí jako partner nebo ne.


Na první schůzce volí většina lidí oblečení, ve kterém se cítí dobře.O něco lepší než každodenní oblečení do práce a o něco horší než do divadla. Šaty dělají člověka a výběr oblečení je první věc, na které poznáte, s kým máte co dočinění. Dbá váš protějšek na vzhled? Má na sobě něco pohodlného? Kvalitního? Vypadá jako kdyby vybral či vybrala první, co přišlo pod ruku nebo si dal či dala záležet? Je upraven či upravená? A hlavně: hodí se to k vám?


Co máš za práci?

Práce je pro většinu lidí místo, kde tráví minimálně osm hodin denně. Dále je to místo, které jsme si z určitých důvodů sami zvolili. No a v neposlední řadě je to místo, které nás jistým způsobem formuje: Takže co dělá váš protějšek? A proč to dělá? A co vůbec dělá celý den? Má dynamickou práci, která je každý den jiná nebo se jednotlivé dny podobají? Pracuje z domova nebo jezdí po celé republice?


Pokud jste s někým, kdo je velmi aktivní a zaneprázdněný, nečekejte, že se s vámi každý druhý večer sejde ke společnému vaření nebo že budete každý víkend jezdit na výlety. Naopak, pokud máte flexibilní pracovní dobu a jste pořád na cestách, nebude se k vám hodit nikdo s pracovním průběhem, který je každý den stejný.  Povídejte si tedy o práci a o tom, jak trávíte dny a kolik máte volného času.


Umím si představit tělesný kontakt?

Co si budeme povídat. Chemie a tělesná přitažlivost patří ke vztahu a pokud bychom hledali někoho pouze k povídání, vystačil by nám nejlepší kamarád či kamarádka. Umíte si představit tělesný kontakt s tímto člověkem? Umíte si představit, že se vás tento člověk bude dotýkat? Tento bod by měl být něčím, nad čím nemusíte příliš přemýšlet a co podvědomě vnímáte.


Dejte na intuici

Náš mozek vnímá několik tisíc vjemů za sekundu. Abychom se z toho nezbláznili, je většina z nich vyfiltrována a k našemu vědomí se jich dostane jenom pár. Zbytek zůstane v podvědomí. Pokud máte z něčeho zvláštní pocit a neumíte si to vysvětlit, může být odpověď někde v těch vjemech, které vědomě nevnímáte. Vaše tělo je však vnímá a signalizuje vám, že tohle není dobrý nápad.


Může to být vůně, může to být řeč těla vašeho protějšku nebo tón hlasu. Něco, čeho si nejste vědomi, o čem vaše podvědomí ale ví, že se k vám nehodí. Proto dejte na intuici. Pokud máte pocit, že se k vám dotyčný nehodí, do ničeho se nehrňte. Pokud si nejste jistí, dejte si druhou schůzku na 'ověření', možná to bylo jenom nervozitou. Pokud máte však pořád pocit, že z toho nic nebude, poslechněte. Koneckonců na vás na internetu čeká spousta dalších potenciálních partnerů.


Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
10%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)