Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Uklizený život

29.03.2017
Autor: Nicole
Počet shlédnutí: 4258

Zatímco uklizená minulost je nutnou podmínkou pro to znovu se nadějně zamilovat, není podmínkou dostačující. Na nový vztah totiž potřebujete mít i uklizený život. Dovolte mi vysvětlit Vám, co tím myslím.

Vztahy jsou fuška a v okamžiku, kdy někoho potkáte, zabere Vám to určitou část volného času, emocionálního prostoru, peněz i volnosti. Tento bod spousta lidí zanedbává, ale když se nad tím zamyslíte, dává to naprostý smysl.

S novou známostí budete randit, čili budete muset mít čas na to několikrát do týdne se sejít a taky se na setkání patřičně připravit. Budete s novou láskou chodit na jídlo, na skleničky, do kina, na sportovní události či kamkoli jinam, kde se Vám líbí. To Vás bude něco stát. Kromě toho dříve nebo později pozvete známost k sobě domů a dříve nebo později u sebe přespíte.


Pokud se topíte ve finančních potížích a je problémem sehnat peníze na nájem, možná byste měli nejdříve stabilizovat finance, jinak se budete velmi trápit. Co když Váš vyvolený nebo Vaše vyvolená stojí o drahé sporty nebo ráda chodí do dobrých restaurací? Nebo jen do kina?


Možná finance nejsou Vašim tématem, ale pracujete od rána do večera a také o víkendech. V tom případě si už teď ujasněte, jak to budete organizovat tak, abyste měli dostatek času na novou známost. Říkáte-li si, že se to automaticky spraví, až někoho najdete, pletete se. Nespraví se to.


Možná nejsou tématem ani práce a ani finance, ale bydlíte v malém, věčně neuklizeném bytě s jednou malou postelí. Pokud se chcete seznámit, řešte to už nyní a nečekejte až když se seznámíte – seznámení totiž nepřijde.


Myslím, že jste pochopili, co mám na mysli. Neuklízejte pouze svou minulost, ale podívejte se i na svůj momentální život a na to, zdali se tam nový partner vejde. Když ne, nejdříve si všechno zorganizujte a pak.. věřte mi, ten pravý či pravá se najde téměř sám či sama od sebe:).

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
20%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)