Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Čekáte, že vám vztah spadne do klína?

19.06.2018
Počet shlédnutí: 4141

Jeden z mých oblíbených citátů je: Self improvement is the best dating advice. Znamená to, že práce na sobě je nejlepší radou do seznamování se. Proč věřím, že tomu tak je a považuji tuto radu za hodnou zlata? Protože pokud na sobě budete neustále pracovat, jednoduše se nebudete moci ubránit tomu být atraktivní. Podívejte se na tyto kategorie:

  • Vzhled a styl oblékání
  • Kondička a vzhled vašeho těla
  • Zdraví
  • Společenskost a schopnost komunikovat s ostatními lidmi
  • Oficiální vzdělání (všechna vysvědčení, osvědčení, certifikáty a potvrzení o účasti)
  • Neoficiální vzdělání (všechno, co umíte, protože jste si to načetli či odkoukali)
  • Schopnost rozeznat a zvládat emoce (vlastní i ty těch kolem vás)
  • Znalost cizích jazyků a kultur
  • Smysl pro humor
  • Sebevědomí a sebedůvěra
  • Spokojenost a úspěch v práci
  • Finanční stav

Toto je pouze malý výčet kategorií, ve kterých lze neustále stoupat výše a výše. Nejspíš máte kategorie, které považujete za důležitější a kategorie, které vás zajímají méně.


Nyní prosím ohodnoťte každou kategorii číslem od nuly do deseti, přičemž nula je nejnižší a desítka nejvyšší úroveň, kterou člověk může v této kategorii dosáhnout. Nula u finančního stavu by například znamenala dluhy úplně všude a nedostatek peněz na základní věci a desítka by znamenala být milionářem. Kde na stupnici jste? Jste spíše v dolní polovině nebo v té horní? Ohodnoťte takto každou kategorii.


Nyní se vžijte do svého stavu před deseti lety a ohodnoťte každou kategorii znovu. Teď stav nynější a minulý porovnejte. Udělali jste v průběhu posledních let pokrok nebo jste na tom někde hůře, než předtím?

Možná se teď ptáte, co to má všechno mít společného s vaší atraktivitou.

 

Představte si ženu či muže (podle toho, jaké pohlaví hledáte pro partnerský vztah), který či která má v každé oblasti osmičku:


Vypadá velmi dobře a obléká se vkusně. Má velmi dobrý účes, kvalitní padnoucí oblečení, které působí harmonicky a lichotí postavě, sladěné doplňky, čisté boty, upravené nehty, zářící pleť.

Je velmi sportovní, má štíhlou postavu, atletické tělo a dobrou kondičku. Pravidelně sportuje.

Překypuje zdravím, dobře se stravuje, má zdravá záda, perfektní úsměv a překypuje energií.

Je komunikativní, často se usmívá, pomáhá lidem kolem sebe a ve společnosti se cítí velmi uvolněně.
Má ukončené vzdělání, nějaký ten diplom a pár nástavbových kurzů a jednou začas se zapíše na něco nového a nechá si to certifikovat.

Má radost z toho učit se nové věci, má toho spoustu načteno. Má dobrý přehled v oblasti geografie, dějepisu, biologie, chemie, fyziky a všech dalších předmětů. V jedné nebo dvou oblastech má detailní znalosti, protože to má jako koníček.


Je klidným člověkem, který se má pod kontrolou. Ví, jak se sebou zacházet v případě rozčílení či smutku a zvládá tyto emoce velmi rychle transformovat do něčeho příjemnějšího. Kromě toho velmi dobře vnímá jiné lidi a jejich emoce, a to používá k úspěšné komunikaci. Za každých okolností se chová asertivně.


Mluví plynně dvěma cizími jazyky a má dobrý přehled o různorodosti kultur. Ví, jak se ve vnímání světa americká kultura odlišuje od české nebo česká od asijské a když komunikuje s lidmi různých kultur, umí tyto znalosti využít. Respektuje kulturní a náboženské rozdíly a ví, že každá kultura má silné a slabé stránky.

Má příjemný smysl pro humor a umí tak zpříjemnit jakoukoli situaci.

Zná své slabé a silné stránky, své zvyky i zlozvyky a nemá s nimi žádné problémy. Ví, že chyby patří k životu a když nějakou udělá, přizná to a napraví. Snaží se neustále se vyvíjet. Zná svá práva a chová se k sobě s respektem a úctou a stejně tak i k dalším lidem. Kritiku si v klidu vyslechne a pak zhodnotí, zdali se jedná o něco, co musí na sobě změnit nebo pouze o rozdílné pohledy na svět. Pokud se jedná o různé pohledy na svět, nemá s tím žádný problém. Působí velmi vyrovnaně, spokojeně a šťastně.


Má dobrou práci, kterou dělá s radostí a kam chodí s radostí. Je přesně na té pozici, kde chce být a ví, kam se chce pohnout do budoucna. V práci pociťuje naplnění a dělá ji velmi dobře.

Má velmi dobré finanční zázemí, dostatek peněz na nutnosti i na luxus, na koníčky i na pomoc ostatním. Necítí závislost na práci a má zajištění a finanční plán až do důchodu.


Vnímali byste takovou osobu jako atraktivní? Kdyby byl tento člověk single a vy taky, chtěli byste se s ním dát dohromady? A bylo by k zahození neustále na sobě pracovat a zlepšovat se minimálně do stavu naprostého štěstí a spokojenosti?

 

Loni v létě jsme dostali zprávu od jednoho uživatele. Ta zpráva neměla oslovení, ani podpis, dohromady asi dva řádky a přišla jako odpověď na jeden z našich newsletterů. Dohromady zněla asi takto (zkusím být tak doslovná, jak to jen jde):


„Já na to vaše povídání moc nejsem zvědavý, já si potřebuju vybrat z lidí. Pošlete mi spíš nějaké mladé holky, ať si můžu vybrat."


Poprvé za dobu existence naší seznamky jsem porušila pravidlo Odpovědět každému jednomu uživateli. Na tuto zprávu jsem totiž neměla slov. Nyní odpovídám článkem.


Tady byl uživatel, který nemá přítelkyni a chce se seznámit. Praktické rady kolem seznámení a zvýšení atraktivity se mu nelíbí a žádá nás o zaslání profilů. Opravdu si tento pán myslí, že najít ve schránce fotku a údaje někoho, kdo se mu zamlouvá, mu pomůže k dlouhodobému naplněnému vztahu?

 

Jak jste na tom vy? Věříte, že když chcete zažít něco, co jste ještě nezažili, musíte udělat něco, co jste ještě nikdy neudělali? Pracujete na sobě a víte, že máte co nabídnout? Dali jste si za poslání učinit někoho šťastným? Nebo sedíte a čekáte, až někoho potkáte, abyste byli konečně šťastní?


Oba tyto přístupy jsou ok a oba přináší určité výsledky. Brzké seznámení a naplněný harmonický vztah však přináší pouze jeden z nich.


Chopte se tedy jedné kategorie a zapracujte na sobě, než dosáhnete vylepšení alespoň o dva stupně. Pak se chopte druhé kategorie a zopakujte celý postup. A pak třetí.. a čtvrté.. a nebudete se stačit divit, co to udělá s vaší atraktivitou a tím, jak vás vnímá okolí..

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
33%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)