Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Další tip pro charisma

21.06.2018
Počet shlédnutí: 3542

Charisma je fenomén, který se dosud nepovedlo zcela rozluštit. Spousta psychologů, koučů i odborníků na vztahy a osobní rozvoj se snaží zjistit, co přesně je charisma a co je potřeba k tomu, aby se člověk stal charismatickým. Dnes vám přikládáme malý střípek mozaiky, který vám pomůže o něco vylepšit vaši auru.


Jedna z věcí, která vypadá jakoby šla ruku v ruce s charismatem, je koncentrace. Charismatičtí lidé se zvládnou v konverzaci zcela soustředit na svůj protějšek. Nedívají se na nikoho jiného, nejsou rozptýlení děním kolem ani vlastními myšlenkami či starostmi. Nepřemýšlí nad tím, co říct, zatímco jejich protějšek vypráví, neskáčí do řeči, nýbrž naslouchají.


Charismatičtí lidé jsou dále charakterističtí tím, že se jiní lidé v jejich přítomnosti cítí dobře. Lidé, kteří se bavili s nějakou slavnou osobností říkají něco ve smyslu, že jim dotyčná osoba v rozhovoru dala pocit, jako kdyby byli jedinou osobou v místnosti. Charisma mimo jiné znamená koncentraci a přítomnost. Pozorné naslouchání druhým. Dát protějšku pocit, že je jedinečný, důležitý a  že si zaslouží čas a zájem.


Zamyslete se nad tím. Zkuste sami sebe trochu pozorovat. Kolikrát už v hlavě skládáte, co řeknete a čekáte, až budete moci přijít ke slovu zatímco váš protějšek ještě mluví? Kolikrát vycházíte z toho, že už přesně víte, co váš partner chce říct? Kolikrát neberete vážně, co váš protějšek říká a kolikrát chvíli neposloucháte, protože vám hlavou právě proběhla myšlenka na něco zcela jiného?


Až budete příště s někým mluvit, zkuste to udělat jako charizmatické osobnosti: naslouchejte pozorně a buďte zcela přítomni. Věnujte vašemu protějšku celou pozornost a dejte si za cíl vytvořit příjemnou atmosféru, ve které se ten, s kým mluvíte, bude cítit dobře. Umět vytvořit atmosféru, ve které se člověk cítí dobře je totiž jednou z klíčových schopností charismatických lidí a zcela mimochodem i dovedností, která se vám na rande bude docela hodit.


Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)