Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Další věc, co vás dělá sexy

20.06.2018
Počet shlédnutí: 4350

Existuje spousta věcí, která dělá lidi sexy. O spoustě z nich už víte, o několika z nich jsem už psala. Dneska vám přikládám další vlastnost, která působí neuvěřitelně atraktivně, a to jak na muže, tak na ženy.


Jedná se o dobrou náladu!


Ze všeho nejdříve mi dovolte vyvést vás z omylu. Dobrou náladou nemyslím, že máte doma říkat vtipy a vyskakovat radostí, když jste měli strašný den a pohádali se se šéfem. Ani tím nemyslím, že by se z vás měl stát nový Bolek Polívka nebo Charlie Chaplin. Dobrou náladou mám na mysli všeobecný přístup k životu.


Ukážu vám příklad:


„Dneska to bylo v práci zase nanic. Oni mě tam zase nechali úplně samotnou, chápeš to? No a pak jsem chtěla ve čtyři odejít a šéfová prý jestli můžu ještě roztřídit ty reporty, no to je úplně na hlavu. Ona si snad myslí, že nemám vlastní život, jenom práci nebo co. Ale to je jedno. Kam se půjdeme najíst? Hlavně prosím tě ne tam, jak posledně, tam to bude trvat zase dvě hodiny, než nás obslouží. Pamatuješ? A ještě k tomu taková díra. Hele, zítra ti ještě zavolám, jestli to s tím pátkem klapne. Ono při těch náladách, co má šéfová, se fakt nemůžeš na nic spolehnout. Ty jo, ta ženská má šílený boty, vidíš to? V tom ani neumí chodit. Vidíš, já vůbec nevím, co si obleču na tu svatbu, to je na nervy."


anebo:


„Ani nevíš, jak jsem ráda, že jsem venku z práce, dneska toho bylo fakt hondě. A teď si konečně můžeme užít náš večer. Už jsem se nemohla dočkat. Myslím, že jsem poslední dvě hodiny myslela jenom na tebe:) Kam se půjdeme najíst? Měla bych dneska chuť na něco příjemného a chutného, hlavně s rychlou obsluhou. Pamatuješ posledně na toho číšníka? Ten by prohrál i šnečí závod! Zítra ti zavolám a domluvíme se na ten pátek. Doufám, doufám a doufám, že to klapne!! Musíme si na šéfovou něco vymyslet, aby mi nestihla nic nového zadat.. Mohli bychom jí do kanceláře vpašovat třeba striptéra. Ten by ji zabavil a já bych se tiše vytratila. Úplně to před sebou vidím. Ta paní támhle má zvláštní boty.. vidíš, ještě mě čeká nakupování na tu svatbu..."

 

Vnímáte ten rozdíl? Nikdo vedle sebe nechce mít partnera, který pořád brblá a nadává a nic se mu nelíbí. Naučte se tedy mluvit o věcech, které se vám líbí a které upřednostňujete, než o věcech, které se vám nelíbí. Taky si odvykněte urážet lidi (i ty, kteří to neslyší). Pokud musíte někoho kritizovat nebo mluvit o něčem nepříjemném, popište to stručně a neutrálně.


Stručný a neutrální popis negativních věcí je mimochodem jeden ze zvyků velmi úspěšných a slavných lidí. Jen se zkuste podívat na interview s vaším oblíbeným hercem nebo jinou osobností.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)