Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

*Dnes na téma: Nerozumím tomu

20.06.2018
Počet shlédnutí: 4909

Milí přátelé seznamování,


tak jsem si jednou udělal čas a procházel desítky profilů, které jsou na Vážné-Seznamce k dispozici. Popravdě řečeno, nestačil jsem se divit. Nechápu a nerozumím tomu, proč si někteří uživatelé založí profil a neuvedou na něm téměř žádné informace.


V celkovém pojetí jsem našel jen velmi málo profilů, které jsou vyplněny přesně tak, jak by měly být, aby jejich účel plnil svou funkci.


Zdravým selským rozumem si myslím, že profil slouží k tomu, aby mě druzí lidé (seznamující se) mohli alespoň zevrubně poznat. Přece se nebudu seznamovat s někým, kdo o sobě pouze uvede, že je žena, které je 40 let a bydlí na Vysočině. Pokud do svého profilu uživatelé neuvedou téměř žádné informace, co na seznamce hledají? Proč si jej vůbec zakládají?


Představte si, že si chcete koupit nové nebo ojeté auto a jediné, co se o něm dozvíte je, že se jedná o Škodovku, bílé barvy, která má tažné zařízení. Stačí vám tyto informace nejen ke koupi takového auta, ale vůbec k tomu, abyste se o takové auto zajímali?


Jestli se někdo chce opravdu seznámit, měl by se prezentovat. Nebát se toho. Představit svou osobnost. Uvést co nejvíce údajů a hlavně – využívat formuláře, kde se může rozepsat vlastními slovy. K tomuto účelu přece ty formuláře slouží.


Osobně bych napsal, co nabízím. Nabízím přece sebe. Tudíž kdo jsem? Jaký jsem? Co dělám? Co mě baví? Jaké mám představy o svém budoucím partnerovi?


Toužil bych zaujmout člověka, který právě sedí u svého pc, brouzdá po profilech tak jako já, může se klidně jednat o mého potenciálního partnera! Uvědomují si to vůbec registrovaní uživatelé?


U auta mě také zajímá, jaký má motor, kolik kilometrů už má za sebou, jestli bylo bourané, kolikátý budu majitel nebo zda je vůz vhodný pro dálkové jízdy či výlet s rodinou o víkendu.


Další podstatnou věcí je fotografie. Ale o té zase příště.


Proto – chci-li se úspěšně a brzy seznámit, sestavím si hned pravdivě všechny informace na svém profilu, vždyť každou minutou mi může utéct láska mého srdce jen díky tomu, že o mě nic neví. A první dojem je přece ten nejdůležitější!


--- Co si o tom myslíte Vy? Komentujte tento článek na FB.

Váš Dopisovatel *Felix

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)