Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Ex-partneři a ex-partnerky

29.03.2017
Autor: Nicole
Počet shlédnutí: 4404

Věděli jste, že nezpracované problémy z předchozích vztahů se Vám budou tak dlouho vracet, než je vyřešíte? Ano. Smířit se, odpustit a znovu nabýt sebevědomí je jedinou možností, jak se z tohoto kolotoče dostat. I proto nejsem zastánce příliš rychlého rozcházení se, resp. rozcházení se dříve, než člověk zkusí opravdu všechno možné i nemožné.


Nikdy totiž nevíte, zdali Váš problém není něco, za co jste zodpovědní sami
a zdali Vás nebude pronásledovat do Vašeho příštího vztahu. Jen si představte, že se rozejdete s partnerem či partnerkou proto, že se neustále hádáte o penězích. Pak se rozejdete, Vy se znovu zamilujete a hádejte co – za půl roku se o penězích hádáte i s Vaší novou známostí.


Proto je důležité uklidit a vyřešit všechny mindráky a problémy
, které jsou na Vaší straně a až potom se rozejít. A proto je důležité nastolit mír s ex ještě než Vám ze skříně vylezou staří kostlivci. Kostlivci totiž lezou většinou v době, kdy je nejméně potřebujeme.


Nyní se Vás ptám: Máte někde válku s ex? Máte nevyřešené city, zranění či zlobu, která se váže na Váš starý vztah? Mrzí Vás něco? Když ano, vyřešte si to. Zabývejte se tím a prozkoumejte, co Vás pořád drží. Vypište si to všechno na papír, vybrečte se, pořiďte si profesionální pomoc nebo si kupte knížku. Je jedno, jak na to půjdete, ale je důležité, abyste to vyřešili.


Dlužíte to své příští známosti, protože pokud v sobě máte nevyřešené věci z minulosti, nebudete se moci opravdu otevřít někomu novému a hlavně nebudete moci vnímat všechno svěžíma očima. Místo toho budete porovnávat, hloubat, špatně interpretovat a vnímat svůj protějšek pomocí své minulosti a ne pomocí toho, co vidíte.


Není nic smutnějšího, než nadějné seznámení, které se nakonec rozpadne, protože jeden z dvojice je příliš zaujatý věcmi, které se mu v minulosti staly. Proto uklízejte. Osobně doporučuji uklidit vlastní mysl aniž byste k tomu museli znovu navázat kontakt s ex, jestli to ale jinak nejde, sejděte se s ní/m a ukliďte si.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)