Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Přestaňte být sexy!

20.06.2018
Počet shlédnutí: 3920

Sex sells (sex prodává). Znáte to přísloví? Pokud ne, tak teď už jo. A i když jeho slovní verzi neznáte, určitě znáte jeho praktickou formu: Obrázky mladých hubených lidí. Všude. Upoutávka na firmu zabývající se opravami tiskáren. S holkou ve spodním prádle. Reklama na pivo. S holkou ve spodním prádle. Reklama na sprchový gel. S nahou holkou. Reklama na minerální vodu. S holkou, která je téměř nahá. Reklama na náramkové hodinky. S párem ve spodním prádle. Reklama na boty. S ženou s červenými rty a typickým vyzývavým výrazem.


Z toho by se člověk zbláznil. Je opravdu nutné, aby byli lidi v reklamě na náramkové hodinky polonazí? Musí být v reklamě na pizzu modelka s vyzývavým výrazem a mokrými vlasy? A další věc: všimli jste si, že ve všech sexy reklamách se nikdo neusmívá? Kdybych toho manekýna, co dělá reklamu na parfém, potkala v noci s tímto výrazem v obličeji, asi bych se lekla. A ten chlápek, co předvádí spodní prádlo? Už si představuji, jak jsme spolu v ložnici a on se na mě dívá tím svým kamenným výrazem. Asi bych si celou dobu říkala: Co se mu sakra stalo? A celá nálada tatam.


Představte si nyní sexy svět tak, jak nás to učí reklama. Všichni mají na sobě značkové věci. Muži chodí s rozepnutými košilemi a ženy na sobě mají nejlépe jenom spodní prádlo. Všichni mají mokré nebo vlhké vlasy a kamenný výraz v obličeji. S polootevřenými rty. Připadá vám to ještě pořád sexy?


A nyní si představte, že sedíte v baru nebo jste na někde na večírku a naproti vám sedí dokonale oblečená žena či muž, skvěle upravený či upravená, vyzařující neotřesitelné sebevědomí a s vážným obličejem vás bez hnutí brvou pozoruje. A teď mi popravdě řekněte: cítili byste se dobře? Přáli byste si, aby vás tento člověk oslovil nebo byste ho chtěli sami oslovit?


Sexy reklamy jsou naprosto nelogické a onu představu toho, co je sexy, nelze do normálního života aplikovat. Co však vidím, když se podívám na seznamovací stránky? Moře lidí s kamenným výrazem. Mladé přelíčené holky amatérsky špulící rty do objektivu svého smartphonu. Mladé kluky nahoře bez, s kloboukem na hlavě a s výrazem, jakoby právě ztratili někoho z rodiny nebo se chystali někoho zabít.


Přestaňte být sexy. To není vůbec potřeba. Začněte se radovat ze života a věnujte se nějakému koníčku. Něco nového se naučte nebo si pořiďte knížku o sebevědomí.


A pokud sexy nejste, přestaňte mít pocit, že s vámi není něco v pořádku. Jste moc fajn přesně tak, jak jste. Tečka.


Mimochodem: sebevědomí a inteligence jsou opravdu sexy. O tom ale v jiných článcích..

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)