Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Pro ženy: 5 znaků, jak poznáte, že to s vámi muž myslí vážně

21.06.2018
Počet shlédnutí: 10474

Už jste někdy měla novou známost a nebyla si jistá, zdali to váš nový idol myslí vážně nebo plánuje třeba jenom menší úlet? Vnímá vás jako báječnou jedinečnou ženu, se kterou chce vést dlouhodobý vztah a kterou si umí představit jako matku svých dětí nebo se jedná pouze o tělesnou přitažlivost?

Pokud jste v novém vztahu a nejste si jistá, jestli vás má opravdu rád, tyto body vám pomohou rozluštit jeho chování.


1. Jak se chová, když jste spolu na veřejnosti?

Pokud má na ulici ruku kolem vašich ramen, vašeho pasu nebo vás vezme za ruku, všem mužům kolem jasně signalizuje, ke komu patříte. Pokud se k vám muž takto přiznává, můžete vycházet z toho, že si od vašeho vztahu slibuje víc, než pouze příležitostný sex.

Stejné pravidlo platí pro setkání s přáteli, oslavy atd. Pokud se k vám na veřejnosti přiznává, myslí to vážně.


U něj doma..

Jeho byt je jeho revírem a platí zde jeho pravidla. Pokud jste však důvodem pro to, že z nich sleví, můžete si gratulovat. Tohle vám napoví:


2. Uklízení

Muži jsou muži. Jenom velmi malé procento z nich žije v perfektně zařízeném bytě a vytírá podlahu dvakrát týdně. Ještě menší procento jedinců by se obtěžovalo uklízením, pokud má přijít na návštěvu někdo, kdo je vlastně nezajímá.


Pokud jste tedy pozvaná na návštěvu a vidíte, že si váš nový přítel dal práci s úklidem (a nemluvíme pouze o ložnici), znamená to, že na vás chce udělat dojem a že to s vámi myslí vážně.


Pokud jste s někým již delší dobu a postupně uklízet přestal, znamená to pouze, že se s vámi konečně cítí natolik uvolněně, aby byl opravdu sám sebou.


3. Jak reaguje na vaše věci?

Pokud váš nový partner nenamítá nic proti tomu, že jste si někam odložila náušnice či kosmetickou taštičku, máte zelenou. Muž, který s vámi počítá na delší dobu bude okouzlen z toho, že mu v koupelně či na stolku v obýváku najednou leží něco holčičího. Je to pro něj jako zcela nový svět a rozhodně nebude nic namítat.


Pokud jste však u něj právě strávila první noc a ráno vám řekl, ať si z nočního stolku nezapomenete vzít věci, co tam leží, nezoufejte. Je možná ještě příliš brzo nebo jednoduše nechtěl, abyste v práci byla nesvá, protože vaše drahé perlové náušnice leží u něj doma.


4. Sama doma

Musí vstávat o něco dřív než vy a tak vám navrhne, abyste zůstala ležet a později jednoduše zabouchla dveře? Nebo musí nečekaně něco vyřídit a přemluví vás, abyste na něj jedoduše chvíli počkala? Nebo jde ráno koupit čerstvé rohlíky zatímco vy spíte? Pokud ano, máte vyhráno.


Cizí lidi nenecháváme v našem bytě samotné. Pokud ano, je to znakem důvěry a v případě vztahu i znakem toho, že to myslíme vážně.


5. Televize

Jak se váš přítel chová, když se spolu díváte na televizi? Pokud s vámi nevědomky drží tělesný kontakt ve formě ruky na vaší noze nebo vás jednou rukou obejme, je to rovněž znamením, že vás chce mít po boku.


Mimochodem: v počáteční době zamilovanosti od sebe lidé nemohou dát ruce pryč. Pokud vás váš partner rád drží kolem ramen s jednou rukou na vašem břiše, podvědomě vás vnímá jako budoucí matku svých dětí.


Malé varování ke konci: Existuje malé procento mužů a kluků, kteří umí tyto i jiné znaky nasazovat vědomě, aby se vám co nejrychleji dostali pod kalhotky. Proto dejte na svou intuici a dělejte jenom to, co sama chcete. Pokud váš partner po prvním milování rapidně nezměnil chování, můžete rovněž vycházet z toho, že to myslí dlouhodobě.


Hodně štestí v lásce! :)


Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
14%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)