Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

S kým vůbec flirtovat?

20.06.2018
Počet shlédnutí: 5731

Takže se chcete seznámit. Víte, jak má vypadat a jaký má být váš ideální partner. Taky víte, jak flirtovat a jak upoutat. A v neposlední řadě víte, jak ze sebe vytěžit maximum a ukázat se z té pravé strany. Hotovo? Ani zdaleka. Ptáte se, co ještě schází? Vědět, jaký typ lidí o vás stojí.


Spousta lidí tráví tolik času sněním o ideálním partnerovi,  že si ani neuvědomují, že ne každý automaticky stojí o nás. Tito lidé marní čas usilováním o lidi, kteří se o ně vůbec nezajímají a výsledek je častokrát bolestný. Pokud chcete svůj milostný život obohatit, měli byste si tedy udělat jasno.


V oblasti vztahů a randění rozlišujeme mezi třemi typy lidí:

Typ 1: Lidé, kterým se líbíte vy, kteří se však nelíbí vám. Jednoduše si vzpomente na všechny ty ženy či muže, kteří si kdy chtěli vyjít s vámi, se kterými byste si však vy neuměli představit ani jedno rande, natož pak vztah. Většinou se jedná o lidi, kteří nám fyzicky, psychicky či intelektuálně 'nestačí'.


Typ 2:
Lidé, kteří se vám líbí, kterým se ale nelíbíte vy nebo kteří by s vámi do vztahu nešli. Většinou jsou to lidé, na které nedosáhneme, ať už fyzicky, psychicky, intelektuálně či postavením. Pokud se zamyslíte, napadne vás i tady pár jmen. Pokud byste chtěli zaujmout člověka z tohoto typu, museli byste na sobě dlouhodobě zapracovat a 'vyšvihnout' se na jeho úroveň. Pokud to neuděláte, bude jakákoli snaha marná a jediné, co vám na konci snažení zůstane, bude zlomené srdce a spousta komplexů.


Typ 3:
Lidé, kteří se líbí vám a kterým se líbíte vy.

Možná už tušíte, že toto je jediný typ lidí, do kterých se vyplatí investovat čas a úsilí a jediný případ, kde může namlouvání skončit šťastně. Jsou to lidé, u kterých to přirozeně okamžitě jiskří a namlouvání jde téměř samo od sebe.


Je jedno, co jste za člověka, jak vypadáte, co máte rádi a co chcete od vztahů, najdou se k vám všechny tři typy. Když se trochu zamyslíte, určitě vás napadne pár příkladů. Pokud chcete své schopnosti vylepšit ještě o něco víc, začněte se dívat kolem sebe a odhadovat, kdo z kolemjdoucích, kolegů či hostů na oslavě by byl kterým typem.


Udělejte si tedy jasno. Zjistěte, kdo je vaším typem 3 a jděte po něm.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
50%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)