Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Znáte speed dating?

19.06.2018
Počet shlédnutí: 3354

Na jednu stranu si moc přeji, abyste našli vytouženého partnera přesně podle vašich snů a protože jsme seznamka, je samozřejmě mou ideální verzí, že ho najdete přímo na naší stránce (už se těším na váš zamilovaný mail se svatební fotkou, který pak umístíme do sekce ‚našli se':) Na druhou stranu internet není jedinou moderní možností, jak se seznámit, a proto bych vám ráda představila i další alternativy. Jednou z nich je speed dating.


Speed znamená rychlost a dating znamená randění. U speed datingu jde o to potkat v krátkém čase naživo spoustu lidí. Většinou to funguje tak, že každá dáma si sedne za stůl a zůstane tam a pánové se každé tři minuty posunou o místo dál. Možná jste tento princip už někdy viděli v nějakém americkém filmu, např. V Hitchovi.


Výhodou je to, že poznáte osobně spoustu lidí. Už to je fajn, protože naživo vidíte, kolik možností máte a kolik lidí hledá partnera. Ačkoli se to nezdá, druhou výhodou je ta krátká doba, po kterou si smíte povídat s dotyčným. Pokud si máte rychle utvořit názor, bude hrát hlavní roli intuice, a ta je zpravidla správná. Čili rozhodnete přímo srdcem, s kým byste se rádi seznámili blíž. Další výhodou je, že si zlepšíte komunikační schopnosti. Garantuji vám, že na konci večera, ve kterém jste se bavili s patnácti, dvaceti potenciálními partnery za sebou, nebudete už ani trochu stydliví :)


Na konci speed datingu to funguje tak, že vyplníte formulář a zadáte, kdo vás zaujal. Pokud jste dotyčného také zaujali, organizátor se postará o výměnu kontaktů nebo o schůzku.


Pokud se rozhodnete tuto zajímavou možnost vyzkoušet, stačí do vyhledávače zadat „speed dating" a k tomu vaše, či nejbližší velké město a podívat se, jaké nabídky se zobrazí.


Krásný zbytek týdne, Nicole

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)