Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

*Dnes na téma: Experiment

20.06.2018
Počet shlédnutí: 5048

Milí přátelé,

Vážná seznamka se sice má tvářit vážně a seriózně, nicméně si myslím, že by to tady chtělo trochu rozpohybovat, souhlasíte? Vždyť i vážné seznamování se může být trochu zábavné, a proto se zde nemusí objevovat jen a pouze profesionální články, ale taky nějaká ta diskuse, vaše názory, náměty, ale třeba právě i vaše osobní rady a zkušenosti, o které byste se chtěli podělit s ostatními seznamujícími se.


Dnes na téma: Experiment


Kdo se na Vážné seznamce zaregistroval, určitě si všiml jedné velké a specifické novinky, která se nachází v Typech seznámení. Víte, o jaké je řeč? Osobně tuto novinku velice vítám, dovolte mi vysvětlit, proč.


Včera v noci, když jsem nemohl spát, přemýšlel jsem, kde bych se mohl seznámit s holkou, která má smysl pro podnikání. S takovou, která je kreativní, má zajímavé nápady a nechce trávit celý život v práci jako zaměstnanec, ale láká ji zkoušet nové věci, něco tvořit a vytvořit tak se svým kreativním podnikavým partnerem skutečně skvělý pár, který bude v těchto věcech naladěný na stejnou nótu, jak se říká. A ejhle! V mém širokém okolí se však žádná taková dívka nevyskytuje a psát si seznamovací inzerát, že hledám holku, která by se mnou chtěla podnikat, na to nejsou ani nikde rubriky!


A vidíte – není to pravda. Vážná seznamka ji má! Možná jako jediná. Jenom tady jsem našel mezi typy seznámení také možnost zadat si, že hledám obchodní partnerku. To ještě nutně nemusí znamenat, že to má být manažerka v kostýmku, kolem 35 let, která se honosí titulem MBA. Může to klidně být mladá, dvacetiletá holka s tvořivou fantazií, která by ji ráda uplatnila s někým, kdo jí rozumí, má pro její plány pochopení či dokonce nadšení a půjde s ní
do toho!


A tuto ojedinělou příležitost seznámení se právě s takovou slečnou mi Vážná seznamka nabízí.

Víte o ní vůbec?

 

S dalšími postřehy se zase brzy ozvu.

Váš Dopisovatel *Felix

 

P.S.   Děkuji Nicole, že mi umožnila stát se dopisovatelem Vážné seznamky, velice se vážím její vstřícnosti a věřím, že i pro vás všechny budou mé příspěvky přínosem a zároveň rozptýlením a nejlépe také inspirací při hledání nového partnera/partnerky.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)