Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Hledáte na správném místě?

19.06.2018
Počet shlédnutí: 4281

Spousta lidí hledá partnera normálními způsoby: chodí do barů, mají v práci a vůbec v běžném životě oči otevřené, zkouší inzeráty či seznamky. Je to ale opravdu efektivní?

Odpověď zní: záleží na tom, koho hledáte.

 

Jako příklad vám dám moje čtyři známé: Marka, Andreu, Filipa a Helenu.


Markovi
je kolem 37 let a pracuje jako informatik. Jeho koníčkem je herectví a tak má ve volném čase spoustu zkoušek a vystoupení. Je atraktivní, velmi vypracovaný, protože hodně sportuje. Jeho velkým koníčkem je taky vaření. Povahou je velký kliďas. Sice sebevědomý, ale klidný a sám od sebe toho moc nenamluví.


Když je však ve svém živlu, nadšeně vykládá a je radost ho pozorovat. Je tolerantní, věrný a hluboce v duši beznadějný romantik. Partnerku hledá už dlouhou dobu, kromě kratších známostí z toho však zatím nic nebylo. Marek je hodně na seznamkách a inzerátech, protože kromě sportu, divadla a práce nikam moc nechodí.


Filipovi
je 28. Pracuje jako manažer v jedné velké firmě. Kdysi učil děti bojové umění, kterému se věnoval už odmala, na to teď už ale nemá čas. Filip je vtipný, komunikativní, výřečný a je s ním sranda. Života si užívá plnými doušky a má rád dobrodružství.


Rád tančí a chodí rád do barů a restaurací. Filip je single. To mu vůbec nevadí, ale proti přítelkyni by také nic nenamítal. Ženy se v jeho společnosti cítí dobře, protože je šarmantní a ví, jak vytvořit příjemnou atmosféru i jak je nosit na rukou. Nerad sedí doma a tak je věčně někde v restauraci, kině nebo na nějakých akcích.


Andree
je 31 let a je to rockerka s něžnou duší. Rockerka proto, že má několik tetování a vypadá velmi drsně. Má za sebou obchodní akademii, mluví pěti jazyky a miluje knihy. Momentálně studuje ekonomické právo a při tom pracuje ve třech různých kavárnách.


Jednou týdně dobrovolně pomáhá s domácími úkoly v domě dětí a mládeže (ano, Andrea je prostě akční). Povahou je komunikativní a příjemná, co se mužů týče trochu stydlivá a na nic nespěchá. Je štíhlá, velmi atraktivní a má nádherné pronikavé oči. Nenávidí vysedávání a tak je věčně někde v klubu, na diskotéce nebo sedí v kavárně a čte.


Heleně
je 34 a pracuje na recepci hotelu. Ve volném čase se ráda stará o kytičky, zahradničí a výborně peče. Povahou je klidná, ale veselá, vtipná a velmi starostlivá. Pravidelně se stará o starou sousedku a pomáhá jí s nákupy. Má krásné husté vlasy, dobrou postavu a velmi příjemný hlas. Její smích je vyloženě nakažlivý.


O zájemce Helena nemá nouzi, v práci ji neustále někdo zve na kafe. Zatím všechny odmítla, protože hledá někoho, kdo ji opravdu chce poznat a kdo to myslí skutečně vážně. Zkoušela si podat inzerát a nyní už nikde nehledá a čeká, co se stane. Ven moc nechodí a nejčastěji ji lze potkat ve městě při vyřizování nebo na kávě s kamarádkou.


Z těchto čtyř lidí byste na internetu potkali pouze Marka. A co s těmi ostatními? Ty byste si museli ulovit v terénu. Naopak z těchto čtyř lidí má na seznámení nejlepší šance Filip a Andrea. Marek a Helena se budou těžce seznamovat, protože se pohybují většinou doma nebo v práci. Marek to vyrovnává internetem, Helena se bude seznamovat nejhůře.

 

Neskrývejte se doma a vyrazte ven.

Zamyslete se nad tím, jakého partnera chcete. Pokud jste si ještě neudělali seznam, nyní je vhodná chvíle.

Teď mi řekněte, kde takový člověk tráví čas a kde na něj narazit. Hotovo?

A teď běžte přesně na tato místa a mějte oči otevřené. Nebo ne. Jednoduše se bavte a vyčkejte, co se stane:).

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
20%

Dále by Vás mohlo zajímat

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)