Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Jak spolehlivě zruinovat vztah

19.06.2018
Počet shlédnutí: 3432

Dnes mám pro vás jednoduchý návod na to, jak spolehlivě zruinovat vztah. Stačí se řídit těmito pěti pravidly a rozchod na sebe nenechá dlouho čekat.


Tato pravidla byla nedávno dána do vínku mým dobrým přátelům, čerstvým novomanželům, na jejich svatbě. Mě ten návod tak zaujal, že se o něj s vámi musím podělit.

 

Pro muže

1. Neříkejte své partnerce, že ji máte rádi. To jste jí už jednou řekli, tak si to má zapamatovat. Kromě toho, kdybyste ji rád neměl, tak byste spolu nechodili.


2. Neříkejte jí, že je hezká a ani jí nedělejte komplimenty. Je jasné, že je hezká a skvělá, jinak byste s ní nebyli.


3. Za žádnou cenu nepřiznávejte své chyby. Vy jste totiž dokonalý a žádné chyby neděláte. Kdyby se přece jenom nějaká chyba náhodou vloudila, vysvětlete partnerce, jak banální ta chyba je a pokuste se své přítelkyni dát alespoň částečnou zodpovědnost.


4. Vystopovat nedostatky vaší přítelkyně a pravidelně ji na ně upozorňujte. Je přece vždycky co zlepšovat a jako správnému partnerovi je pro vás vývoj vaší přítelkyně velmi důležitý a rád jí v něm pomůžete.


5. Nedovolte vašemu vztahu, aby vám zruinoval ty opravdu důležité věci: práci, fotbal, přátele a koukání se na televizi.

 

Pro ženy

1. Nenechávejte svého přítele domluvit. Klidně ho uprostřed věty přerušte. Jste jeho přítelkyně, takže dobře víte, co chce říct.


2. Neustále zvyšujte své nároky na svého partnera, ale neříkejte mu o nich, nýbrž počkejte, až vám je sám vyčte z očí. Je váš partner, tak má vědět, co si přejete.


3. Když je něco, co vám na partnerovi vadí, řekněte to. Ale neříkejte to partnerovi, nýbrž svým kamarádkám a jeho rodině, abyste měla v případě potřeby zajištěnou podporu.


4. Vždycky setrvejte u svého názoru a za žádnou cenu jej neměňte. Když to nepomůže, zkuste vytvořit nátlak formou slz a pokud ani to nepomůže, zkuste třeba třískáním dveří.


5. Když se na partnera zlobíte, přestaňte s ním mluvit. Když se vás zeptá, jestli se něco děje, řekněte, že nic. Má si na to přijít sám.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)