Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Jste seznamkovým štamgastem? Proč byste neměli být.

19.06.2018
Počet shlédnutí: 3741

Brouzdání po profilech cizích lidí je mým obrovským koníčkem. Libuji si v přemýšlení nad tím, kdo je co zač, kolik se toho z jeho profilu dá vyčíst a hlavně, nakolik se jeho profil bude pravděpodobně odlišovat od skutečné osobnosti. Taky ráda pozoruji lidi a rozhovory ve skutečnosti a snažím se co nejvíce toho o lidech vyčíst.


Jednou z nejbáječnějších zdrojů v této oblasti je Facebook. České profily jsou v tomto ohledu velice vděčné, protože si jen málo lidí dělá starosti ohledně toho, co jak působí a většinu profilů si mohu projet od hlavy k patě aniž bych dotyčné znala nebo je měla na seznamu přátel. Nemají totiž omezenou osobní sféru a jejich profil je dostupný každému uživateli Facebooku. Pojďme však k tématu.


Spousta lidí si na naši seznamku píše inzeráty nebo nám píšou zprávy s různými dotazy. To je skvělá věc a mám obrovskou radost z každého příspěvku, ať už těch povedených nebo těch méně povedených. Jednou za čas si prohlížím i profily našich čtenářů a přátel. Koneckonců píši pro vás a o co více vás znám, o to víc vám mohu nabídnout.


U spousty lidí jsem si všimla jedné věci: Dotyční jsou ve skupině několika seznamek, mají jich několik označených jako „líbí se mi" a taky na několika mají inzeráty. Nejvíce mne fascinuje fakt, že spousta lidí, kteří si inzerují na téma vážný vztah, mají v profilech v sekci „líbí se mi" SEX seznamku. Kromě toho, že to odradí každého schůdného zájemce, resp. zájemkyni o vážný vztah, to značí o tom, že dotyčný buď neví, co chce (zdali nezávazný nebo závazný vztah) nebo alespoň nemá žádnou strategii pro hledání partnera (přihlásím se všude a uvidíme, co z toho bude).


V několika případech se asi bude jednat i o ne moc používané profily a sami uživatelé ani neví, že by je bylo třeba protřídit. Zatímco na první pohled nelze říct, kdo je opravdu štamgast a kdo pouze praktikuje plán masivní akce, ráda bych se dnes věnovala problematice štamgastů. Je totiž spousta lidí, jenž jsou vlastně pořád registrováni na nějaké seznamce nebo na nějakých seznamkách, a to jim může dokonce bránit v nalezení partnera. Dovolte mi vysvětlit vám to.


Pokud jste sami a hodláte to změnit, je hledání partnera pouze cestou k cíli. Cílem není hledání samotné, ale nalezení. Pokud jste se registrovali na seznamku a rozhodili sítě, mělo by to být pouze částí strategie hledání a ne konečný stav. Funguje to asi takto: registrujete se na jedné nebo více seznamkách, navštívíte určité komunity pro hledání partnera, zadáte si inzeráty, začnete si aktivně psát s uživateli, sejdete se s těmi zajímavými a když si s někým padnete do oka, všechny profily, inzeráty a komunity zase opustíte a budete se věnovat novému úseku vašeho života. Když vám vztah neklapne a dostanete chuť znovu hledat pomocí internetu, zase se registrujete a budete hledat nanovo.


Pokud do určitého časového rozmezí na internetu nenajdete, je na čase změnit strategii a hledat někde jinde. To by taky mělo znamenat smazání všech profilů a inzerátů. Jak dlouhé by mělo být to časové rozmezí? To je na vás. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že by to měl být minimálně měsíc (abyste stihli vůbec někoho poznat a trochu si s ním popsat) a maximálně tři měsíce (po třech měsících aktivního hledání už totiž znáte celou seznamku a všechny profily zpaměti, a to vede k opadu nadšení a frustraci). Pokud jste do tří měsíců nikoho nenašli, je čas jít.


Uživatelé, kteří jsou registrováni delší dobu nebo stále, si střílí do vlastní branky. Z člověka, který aktivně hledá, se z vás totiž stává člověk, který pasivně čeká. Takový člověk ztratil z mušky cíl a do cíle, který nemáte před očima se ani nelze dostat, že ano.. Jste pak jako lidé, kteří se už deset let snaží naučit základy angličtiny a pořád nic nebo věční studenti, kteří se toulají od jednoho oboru k druhému a diplom nikde.


Dalším důvodem, proč není dobré zůstávat příliš dlouho na jednom místě je, že člověk je tvor pohodlný a rychle si zvykne. Třeba na to, čekat. A tak se může stát, že jste už měsíce někde registrovaní a čekáte a čekáte a čekáte. V tom případě vám moc přeji, abyste se dočkali.


Jste štamgastem na seznamkách? V tom případě mě a sobě, prosím, udělejte laskavost: smažte všechny profily a začněte nanovo. Dejte si třeba dva měsíce bez jediné internetové seznamky a zkuste místo toho speed dating nebo si vyrazte mezi lidi. Pokud si dáte dvě párty za týden a poznáte pět lidí preferovaného pohlaví za večer, garantuji vám, že sami dlouho nezůstanete. Když nikoho nenajdete, klidně si znovu vyberte nějakou seznamku a začněte nanovo. S lepším, atraktivnějším profilem a novým elánem.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)