Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Proč byste si měli udělat popis ideálního partnera

19.06.2018
Počet shlédnutí: 4062

Mít cíl je jednou z nejdůležitějších věcí, které byste v životě měli mít. Pokud nevíte, kam chcete jít, nikdy se tam nedostanete. To platí pro všechny oblasti života. Pokud nechcete partnera svých snů prošvihnout, je velmi důležité, abyste měli zcela jasno v tom, co vůbec hledáte. Bohužel jako ve většině věcí, i ve vztazích si je spousta lidí přesně vědoma toho, co nechtějí, ale sotva vědoma toho, co chtějí. Jak to vypadá s vámi: víte, co chcete?


Naše vnímání je každou vteřinu vystaveno neuvěřitelnému množství vjemů. Právě v tomto okamžiku vás obklopuje nespočet zvuků a máte kolem sebe nespočet předmětů. Během dne potkáte desítky až stovky lidí, cítíte desítky až stovky vůní, nesčetněkrát se změní okolní teplota a do toho všeho vám v hlavě koluje spousta myšlenek a procházíte spoustou emocí. Kdybyste měli každou vteřinu všechno vědomě vnímat, zbláznili byste se.


Vnímáte tedy jenom malinkatý zlomek toho všeho. Ve městě vás upoutá jeden kolemjdoucí, protože má na sobě bundu vaší oblíbené značky nebo vám připomíná oblíbenou známou osobnost. V koupelně u známých vás upoutá jedna vůně, protože vám připomíná parfém ex přítele či ex přítelkyně. Na recepci kanceláře si všimnete gauče, protože se v něm sedí úplně jinak, než na tom vašem doma.


Na základě čeho si však všímáte či nevšímáte věcí? Proč si všimnete gauče, ale kytici květů na stolku vedle něj ne? Proč si všimnete blondýnku, která jde kolem, ale atratktivní hnědovlásku za ní ne? Proč si všimnete parfému kolegy z práce, ale dobrého kamaráda ne? Dámy a pánové, tohle všechno určuje váš mozek. A určuje to na základě toho, na co jste se doposud v životě soustředili a jak je vaše podvědomí naprogramované. Dobrá zpráva: na toto programování máte sami vliv a je možné vaše podvědomí naprogramovat tak, aby vás zavedlo přesně k takovému partnerovi, po jakém toužíte.


Vyzkoušejte si ale sami, jak to funguje. Dejte si nyní třicet vteřin na to pořádně se rozhlédnout kolem sebe. Chci, abyste během těchto třiceti vteřin našli co nejvíce věcí, které mají zelenou barvu. Hledejte zelenou. Najděte co nejvíce věcí, které jsou zelené. Pak se znovu vraťte ke mně.


Vítejte zpátky. Kolik zelených věcí jste našli? Tři? Pět? Deset nebo více? Nebo jste proskenovali celou místnost a zjistili, že tam nic zeleného není? Dobře. A teď mi řekněte, kolik věcí bylo modrých. Pokud jste jako většina lidí, asi nevíte. Cílem bylo totiž najít zelenou a váš mozek tedy vyfiltroval všechny ostatní barvy. Teď se schválně rozhlédněte a podívejte se, kolik modré najdete.


Nyní jste na vlastní kůži poznali, jak spolehlivě funguje mozek a jak umí vyfiltrovat všechno, co je zrovna druhořadé. Teď mi řekněte: na co si myslíte, že se váš mozek a vaše podvědomí bude koncentrovat, pokud máte v hlavě všechny vlastnosti, které u partenra nechcete? Pokud si neustále vzpomínáte na to, co váš či vaše ex měla či měl za zlozvyky? Ano. Vaše podvědomí bude hledat evidenci těchto zlozvyků u všech dalších potenciálních partnerů. Dokonce i kdyby byl toto jediný zlozvyk dotyčné či dotyčného a ve všech ostatních ohledech by se k vám perfekntě hodil či hodila, vy byste byli zcela fixovaní na tuto jedinou věc a bližší seznámení ani nevzali v potaz.


A proto: vemte si tužku a papír nebo si otevřete textový dokument a sepište všechno, co by váš partner měl mít, ovládat a čím by měl být. Taky si napište, jak byste spolu trávili čas a jaký pocit chcete v blízkosti vašeho partnera mít. Přehánějte, jděte do detailů, pořádně se rozepište a nedělejte kompromisy. Tohle je totiž jedna z nejdůležitějších věcí, kterou pro svůj budoucí vztah děláte. Dejte si na čas a všechno si promyslete. Až budete hotoví, odložte vaše dílo na stranu a vraťte se k němu zítra. Znovu si to přečtěte, pokud nutno doplnňte či upravte a pokud to nyní všechno sedí, uložte vaše poznámky na vhodné místo.


Blahopřeji. Právě jste si nejenom ujasnili, co chcete, ale i ukázali vašemu podvědomí, kam vás má vést. Nyní už nemusíte nic dělat. Pokud chcete, můžete si jednou za čas váš seznam přečíst nebo ho doplnit. Vaše podvědomí vás samo dovede k cíli.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
14%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)