Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Zanedbáváte svoje štěstí?

19.06.2018
Počet shlédnutí: 4503

V životě se neustále vzděláváme a vyvíjíme. Už odmala se učíme novým věcem. Zjišťujeme, jak se chovat a nechovat, co dělat a co nedělat. Odkoukáváme od známých, cizích i od médií a zkoušíme, co funguje a co ne. Na základě toho jednáme či vymýšlíme nové strategie. Neustále postupujeme, zlepšujeme se a přizpůsobujeme. V dětství se začínáme vzdělávat a učit a vzděláváme se neustále až do ukončení školy, maturity či studia. Pak si najdeme práci a vzděláváme se dál, abychom uspěli – dělali naši práci dobře, vydělali dostatek peněz, či získali vyšší pozici. Nejenom to – vzděláváme a vyvíjíme se i v koníčcích a věcech, které děláme jen tak pro zábavu.


Protože život je o postupu dál. O postupu v osobním životě, v práci, či ve štěstí.


Ve vztazích to funguje úplně stejně. Nikdo ve třiceti nedělá stejné věci, jako v patnácti, protože se (v ideálním případě)  mezitím naučil, co funguje a co ne. S každou zkušeností se učíme a vyvíjíme. Formují nás přitom zkušenosti ty dobré i ty špatné. Naučili jsme se, že chodit na schůzky pozdě a zapomínat narozeniny našemu vztahu škodí. Nosit partnerovi či partnerce snídani do postele nebo ho či ji překvapit lístky na fotbal naopak prospívá (ve většině případů:).


Učení se novým věcem je tedy naše základní strategie na přežití.


I v oblasti vztahů existují zaručené postupy a strategie, které vám pomohou. Jedná se při tom o postupy a strategie ohledně seznámení se, ohledně udržování vztahů, ohledně atraktivity a charismatu či ohledně zvládnutí vlastních mindráků, sebevědomí a minulosti. Každé z těchto témat člověka posune dál a pomůže mu přiblížit se k harmonickému vztahu o něco víc. Naštěstí není nutno zkoušet všechno naslepo a na vlastní pěst zjišťovat, co funguje a co ne. Existují knihy, články, videa či koučové -  stačí si vybrat. Pokud už ve vztahu žijete, měl by být vašim největším zdrojem informací váš partner či partnerka.


Být nespokojen se svým milostným životem znamená neznat správné postupy k nalezení štěstí ve vztahu. K seznámení se s partnerem svých snů nebo k udržení harmonie s partnerem či partnerkou. Někdy to znamená i neznalost postupů, jak zvládnout život sám, jak opustit nefunkční vztah, či jak nechat věci jít, i když to bolí. To všechno se lze naučit.


Pokud nejste spokojení se svým milostným životem nebo pokud se vám nelíbí, že žádný nemáte a nic s tím neděláte, zanedbáváte tím svoje štěstí a sami sebe. To je velká škoda. I vy si totiž zasloužíte spokojený život. Stačí se naučit, jak na to. Materiálů k zakoupení i zadarmo je na internetu, v obchodech či knihovnách dost.

 

Pokud vás tedy ve vašem milostném životě něco trápí, chopte se toho. Možná to na začátku stojí trochu práce, ale nakonec budete rádi.

Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
50%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)