Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

O pravidle tří dnů

21.06.2018
Počet shlédnutí: 6426

Dnes se budeme věnovat problematice 'zavolat či nezavolat' aneb v dnešní době spíše 'napsat či nenapsat'. Z amerických filmů, různých poraden a rádců a odborníků na svádění už víme, že muž se má po výměně čísel ozvat až na třetí den. Taky víme, že žena musí trpělivě čekat, až muž převezme velení a má přísně zakázáno ozvat se první.


Aby se vám nestalo, že budete mlčet do nekonečna, přinášíme malou aktualizaci tohoto starého zvyku.


Pravidlo tří dnů je skvělá manipulační technika, která jednak vyvolá pocit nezávislosti toho, kdo ji aplikuje a jednak zvýší jeho atraktivitu u 'čekajícího'. Klíčem k úspěchu je fakt, že pokud jsme získali něčí sympatii a ten někdo se nám neozve, myslíme na něj o to víc a o to víc toužíme po jeho pozornosti.


Jedinou nevýhodou tohoto pravidla je: pokud nejste dobrý manipulátor a nemáte neotřesitelné sebevědomí, může se to docela obrátit proti vám. Na konci budete nejenom trpět, ale v nejhorším případě zapůsobíte na protějšek jako někdo, kdo se místo samostatného myšlení raději spolehne na nějaké tipy z časopisů.


Za opak pravidla tří dnů (nebo jakékoli jiné taktiky tipu 'budu se kontrolovat a ne a ne a nenapíši') považuji méně promyšlenou taktiku 'sice nemám páru, co napsat, ale stejně napíši'. Tato technika může dle mého názoru spíše uškodit. Jsou to konverzace, které začínají větami typu 'Co děláš?' či 'Jak se máš?' a nevedou vůbec nikam.


V dnešní době sms, chatu, icq a spousty jiných chatových mobilních aplikací je velice jednoduché a levné, psát si o ničem. Už není nutné mít důvod k tomu, zavolat či napsat. Nyní je naprosto legitimní mluvit o tom, jak se člověk zrovna nudí, jak nic nedělá nebo jak je vedro. Přínos pro váš vztah? Nulový.


No a kdy tedy psát či nepsat? To je zcela jednoduché: když na to máte chuť a náladu (a chutí a náladou nemyslím, že v televizi zrovna nic neběží) a umíte se vypořádat s tím, že protějšek možná zrovna chuť nemá, napište. Když nemáte chuť a náladu nebo nevíte, co napsat, nepište.


V počátečních fázích vztahu podle mne také není moc atraktivní psát, když jste smutní nebo máte špatnou náladu. Každý člověk chce vztah s někým, kdo si umí s životem poradit i sám. Hrát si tedy na přívěšek typu 'rozvesel mne, protože mi je smutno' není na začátku vztahu ideální.


Stručně shrnuto je komunikace v dnešní době docela jednoduchá a vše závisí na tom, na co se momentálně cítíte či necítíte. To je docela fajn, nemyslíte? :)


Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
14%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)