Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:

Přistupujte k partnerovi, jako kdyby měl vždycky pravdu

21.06.2018
Počet shlédnutí: 3575

Toto je jedna z nejlepších rad, kterou jsem v oblasti vztahů kdy slyšela. Pokud berete všechno, co partner říká, jako by to byla pravda, automaticky k němu přistupujete s respektem a berete ho vážně. Partner si tak bude připadat milovaný a mít pocit, že vám na něm záleží.


Tento princip dodržujeme na začátku vztahu zcela automaticky. Koneckonců vidíme v partnerovi pouze dobré stránky, tak jak by se kdy mohl plést. Jak vztah postupuje, začne vstupovat do popředí nutkání a touha mít pravdu či mít navrch.


V určitých oblastech přestáváme partnera brát vážně či předpokládáme, že se v nich nevyzná nebo o nich ví příliš málo na to, aby měl pravdu. Začíná to nenápadnými větami typu 'to snad nemyslíš vážně, že neměli polotučné mléko' a končí větami typu 'za takovou blbost se nemusíš urážet, vždyť jsem nic špatného neřekl'.


Přistupujte ke všemu, co váš partner říká, jako kdyby měl pravdu. On totiž pravdu skutečně má. Je jedno, o jaký výrok se jedná, váš partner vám říká, jak vidí věci ze svého úhlu pohledu a z tohoto úhlu je to skutečně pravda.


Realita není jenom jedna. Každý člověk má tu vlastní, která se skládá z toho, co víme, co cítíme, co očekáváme a čemu věříme. Když vám partner říká, že jste ho urazili, je to pro něj v tom okamžiku pravda. Je to pro něj stejně tak moc pravda, jako je pro vás pravda, že jste mluvili zcela normálním tónem.


Přistupovat ke všemu, co partner říká, jako by to byla pravda, znamená brát ho vážně. Respektovat jeho úhel pohledu. S takovým přístupem je nemožné hádat se. Zkuste na to pomyslet, až vám partner příště řekne něco, co se vam nelíbí. Zkuste k tomu přistupovat jako k pravdě a respektujte to.


Líbí se vám tento článek?

ANO
NE
0%

<< Zpět na seznam článků

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)