Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:
Uklizený život

Uklizený život

Zatímco uklizená minulost je nutnou podmínkou pro to znovu se nadějně zamilovat, není podmínkou dostačující. Na nový vztah totiž potřebujete mít i uklizený život. Dovolte mi vysvětlit Vám, co tím myslím.

Ex-partneři a ex-partnerky

Ex-partneři a ex-partnerky

Věděli jste, že nezpracované problémy z předchozích vztahů se Vám budou tak dlouho vracet, než je vyřešíte? Ano. Smířit se, odpustit a znovu nabýt sebevědomí je jedinou možností, jak se z tohoto kolotoče dostat.

Koho hledám?

Koho hledám?

Teď víte, kdo jste a máte už přibližnou představu o tom, jaký typ člověka by se k Vám hodil, protože víte, jaké jsou Vaše vlastnosti, preference a taky co z toho je dočasné a co ne. Vezměte si teď prosím znovu tužku a papír, udělejte si klid a začněte si psát, jakého partnera či jakou partnerku si přejete.

Kdo jsem?

Kdo jsem?

Zda-li nevíte, kdo jste, nemůžete vědět, kam jdete.. nebo tak nějak. Přeloženo do řeči vztahů, pokud nevíte, co jste zač, jaké máte vlastnosti, cíle a sny a co z Vás dělá to, kým jste, bude pro Vás těžké najít toho pravého partnera. Proč?

Investice do vztahu

Investice do vztahu

Od Freda Dodsona, excelentního kouče, jsem se naučila jednu věc: jestliže chcete cokoli v životě změnit či zlepšit, musíte do toho investovat.

Proč byste si měli udělat popis ideálního partnera

Proč byste si měli udělat popis ideálního partnera

Mít cíl je jednou z nejdůležitějších věcí, které byste v životě měli mít. Pokud nevíte, kam chcete jít, nikdy se tam nedostanete. To platí pro všechny oblasti života. Pokud nechcete partnera svých snů prošvihnout, je velmi důležité, abyste měli zcela jasno v tom, co vůbec hledáte. Bohužel jako ve většině věcí, i ve vztazích si je spousta lidí přesně vědoma toho, co nechtějí, ale sotva vědoma toho, co chtějí. Jak to vypadá s vámi: víte, co chcete?

Čekáte, že vám vztah spadne do klína?

Čekáte, že vám vztah spadne do klína?

Jeden z mých oblíbených citátů je: Self improvement is the best dating advice. Znamená to, že práce na sobě je nejlepší radou do seznamování se. Proč věřím, že tomu tak je a považuji tuto radu za hodnou zlata? Protože pokud na sobě budete neustále pracovat, jednoduše se nebudete moci ubránit tomu být atraktivní. Podívejte se na tyto kategorie:

Vytváření příležitostí

Vytváření příležitostí

Oslovit někoho znamená vytvářet možnosti

Flirtování je o komunikaci. Komunikace je všeobecně věc, se kterou má většina lidí menší či větší problémy. Navázat rozhovor s někým, koho neznáme, vůbec není tak jednoduché. Pokud se k tomu jedná o sympatickou osobu preferovaného pohlaví, může být takové obyčejné oslovení pěknou výzvou.

Asi tady stejně nikoho nenajdu, ale..

Asi tady stejně nikoho nenajdu, ale..

Připadají vám tato slova povědomá?

Pokud se alespoň někdy díváte na seznamovací inzeráty nebo na seznamky, měla by. Tohle je citát naprosto zoufalého člověka. Zoufalého proto, že očividně považuje tento druh seznamování za bezúčelný, ale přesto ho zkouší. A věci, které stejně nefungují, zkouší jenom zoufalý člověk. Teď se vás ptám: Je takový člověk atraktivní? Není.

Mám na vás výzvu

Mám na vás výzvu

Jste už dlouho sami? Máte za sebou bolestný vztah a ještě jste se nesrovnali? Je vám smutno, když vidíte čerstvě zamilovaný pár?

Další věc, co vás dělá sexy

Další věc, co vás dělá sexy

Existuje spousta věcí, která dělá lidi sexy. O spoustě z nich už víte, o několika z nich jsem už psala. Dneska vám přikládám další vlastnost, která působí neuvěřitelně atraktivně, a to jak na muže, tak na ženy.

Přestaňte být sexy!

Přestaňte být sexy!

Sex sells (sex prodává). Znáte to přísloví? Pokud ne, tak teď už jo. A i když jeho slovní verzi neznáte, určitě znáte jeho praktickou formu: Obrázky mladých hubených lidí. Všude.

Tajemství úspěšného vztahu

Tajemství úspěšného vztahu

Nevím, jak vy, ale já jsem obrovským fanouškem motivačních citátů. Motivační citáty jsou věty, přísloví či výroky slavných, které mají za účel vám otevřít oči, přivést vás k přemýšlení, či vás motivovat. A právě v tom spočívá jejich kouzlo – je jedno, jak špatně se cítíte, vždycky se najde citát, který vás znovu postaví na nohy.

*Mlčeti zlato?

*Mlčeti zlato?

Jak kdy. Rozhodně to však neplatí u seznamek, když vám někdo napíše slušnou zprávu. Stáváte se tak totiž velmi nezdvořilými, což vám na získání dobrého kontaktu jen ubere body.

Další praktický tip, jak překonat nervozitu

Další praktický tip, jak překonat nervozitu

Už jsme se zabývali tím, jak změnit vnitřní přístup k první schůzce, aby nervozita ani nemohla vzniknout. Ale co když už jste nervózní? Zde je jeden z návodů, jak to překonat. Tato metoda je účinná nejenom při schůzce, ale i při nervozitě u pracovního pohovoru, před důležitou zkouškou a ve spoustě jiných situací.

Proč je důležité dávat

Proč je důležité dávat

Každý aspekt života má vždy dvě strany. Protistranou přijímání je dávat. Není možné neustále něco dostávat a nic nedat, stejně jako dávání bez ochoty přijímat vyvolává nerovnováhu.

5 věcí, které z vás udělají skvělého partnera na rande

5 věcí, které z vás udělají skvělého partnera na rande

Znáte lidi, se kterými se velmi rádi setkáváte, protože se v jejich přítomnosti vždycky cítíte dobře? Lidi, se kterými je pokaždé o čem mluvit a všechno probíhá naprosto uvolněně a příjemně? Stát se jedním z takových lidí vůbec není těžké. Jak na to vám prozradíme v následujícím článku.

Zapomeňte na tíhu ze starých vztahů

Zapomeňte na tíhu ze starých vztahů

Najít toho pravého partnera na celý život pro většinu lidí není jednoduché. Začíná to první láskou, o které jsme přesvědčeni, že bude trvat věčně a tak se vodíme za ruce, získáváme první sexuální zkušenosti a hádáme se s každým, kdo si troufá tvrdit, že první vztah nikdy nevydrží. Po prvním rozchodu a zlomeném srdci následuje druhý, třetí, čtvrtý... až x-tý vztah a někde po cestě potkáme někoho, s kým chceme opravdu a vážně zůstat a kdo chce opravdu a vážně zůstat s námi.

O pravidle tří dnů

O pravidle tří dnů

Dnes se budeme věnovat problematice 'zavolat či nezavolat' aneb v dnešní době spíše 'napsat či nenapsat'. Z amerických filmů, různých poraden a rádců a odborníků na svádění už víme, že muž se má po výměně čísel ozvat až na třetí den. Taky víme, že žena musí trpělivě čekat, až muž převezme velení a má přísně zakázáno ozvat se první.

Aby se vám nestalo, že budete mlčet do nekonečna, přinášíme malou aktualizaci tohoto starého zvyku.

Další tip pro charisma

Další tip pro charisma

Charisma je fenomén, který se dosud nepovedlo zcela rozluštit. Spousta psychologů, koučů i odborníků na vztahy a osobní rozvoj se snaží zjistit, co přesně je charisma a co je potřeba k tomu, aby se člověk stal charismatickým. Dnes vám přikládáme malý střípek mozaiky, který vám pomůže o něco vylepšit vaši auru.

Proč je důležité partnerovi od začátku oponovat - Část II.

Proč je důležité partnerovi od začátku oponovat - Část II.

Pokračování první části článku Proč je důležité partnerovi od začátku oponovat. V minulé části jsme vám vysvětlili, proč je důležité novému partnerovi jednou za čas protiřečit. Nyní se zaměříme na obavy, které vám v tom brání a vysvětlíme vám, proč jsou zbytečné.

Proč je důležité partnerovi od začátku oponovat - Část I.

Proč je důležité partnerovi od začátku oponovat - Část I.

Na začátku vztahu se snažíme k naší nové známosti přistupovat velice opatrně. Jednak se chceme ukázat z naší nejlepší strany a jednak netoužíme po tom, dostat se do konfliktu s někým, s kým nám je tak dobře. Tento přístup vám však může pěkně zkomplikovat život. Proč? Hned z několika důvodů.

Jste skutečně připraveni na vztah?

Jste skutečně připraveni na vztah?

Toto vám může připadat jako poněkud podivná otázka. Koneckonců jste tady, abyste se seznámili, protože chcete vztah. Tudíž jste připravení. Nebo ne?

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)