Registrace

Registrace ZDARMA

Každý nově registrovaný uživatel získá BONUS. Rádce zdarma Jak najít správného partnera.

Jméno / přezdívka:
E-mail:
Heslo:
Heslo znovu:

Vaši adresu neposkytneme třetí straně.

Přihlášení

Přihlášení
Přihlašovací e-mail:
Heslo:
Zaslat zapomenuté heslo
E-mail:
3 tipy pro úspěšné online seznámení

3 tipy pro úspěšné online seznámení

Nový praktický e-book pro všechny nezadané, díky kterému odhalíte 3 zásadní chyby, jenž vám brání v plném úspěchu při online seznamování.

Hledáte na správném místě?

Hledáte na správném místě?

Spousta lidí hledá partnera normálními způsoby: chodí do barů, mají v práci a vůbec v běžném životě oči otevřené, zkouší inzeráty či seznamky. Je to ale opravdu efektivní?

Jaký typ jste Vy?

Jaký typ jste Vy?

Zatímco jsem se dnes ráno procházela ulicemi, upoutala mne jedna cizí konverzace. Jednalo se o mladého muže a  mladou dívku (pro účely tohoto článku je nazveme Michalem a Janou), kteří se bavili o svém studiu. To je na první pohled velmi obyčejná a nezajímavá konverzace, mě však nadchla takovým způsobem, že jsem naschvál zpomalila, abych mohla naslouchat ještě o něco déle. Bohužel šla dvojice tak rychle, že jsem nemohla držet krok, aniž by si o mně mysleli, že je sleduji. A o co tedy šlo?

Zanedbáváte svoje štěstí?

Zanedbáváte svoje štěstí?

V životě se neustále vzděláváme a vyvíjíme. Už odmala se učíme novým věcem. Zjišťujeme, jak se chovat a nechovat, co dělat a co nedělat. Odkoukáváme od známých, cizích i od médií a zkoušíme, co funguje a co ne. Na základě toho jednáme či vymýšlíme nové strategie.

*Proč si založit profil na seznamce? Abyste získali dvakrát

*Proč si založit profil na seznamce? Abyste získali dvakrát

Každá strana má dvě mince. Vlastně vše na světě je založeno na duálním principu. Prodávající – kupující, pronajímatel – nájemník, sudá – lichá, levá – pravá, složité – jednoduché, atd. To stejné platí při hledání partnera.

8 největších chyb při sexu na jednu noc

8 největších chyb při sexu na jednu noc

Sex na jednu noc vypadá ve filmech, knihách a videoklipech jako skvělý nápad a perfektní řešení, pokud se na jednu stranu nechcete vázat, ale na druhou stranu ani vzdát tělesného potěšení. Skutečný život je však častokrát o něco nevyzpytatelnější, než všechny ty vášnivé scény, které známe z televize, a tak se může stát, že na vás bude před, během nebo po vášnivé noci čekat nemilé překvapení. Pokud chcete, aby mělo vaše one-night-stand šťastný konec, měli byste si dát pozor na několik věcí:

Jste seznamkovým štamgastem? Proč byste neměli být.

Jste seznamkovým štamgastem? Proč byste neměli být.

Brouzdání po profilech cizích lidí je mým obrovským koníčkem. Libuji si v přemýšlení nad tím, kdo je co zač, kolik se toho z jeho profilu dá vyčíst a hlavně, nakolik se jeho profil bude pravděpodobně odlišovat od skutečné osobnosti. Taky ráda pozoruji lidi a rozhovory ve skutečnosti a snažím se co nejvíce toho o lidech vyčíst. Jednou z nejbáječnějších zdrojů v této oblasti je Facebook.

Jaký by měl být váš ideální partner?

Jaký by měl být váš ideální partner?

Jaký by měl být váš ideální partner? Toto je asi jedna z nejčastějších otázek, se kterou se setkáváte, pokud hledáte partnera. Nachází se na většině seznamek, lidé, se kterými se bavíte o partnerství, se vás na to ptají, potenciální partneři se vás na to ptají a pokud se někdy zamýšlíte sami nad sebou, ptáte se na to taky.

Máte Facebook v cajku?

Máte Facebook v cajku?

Hledáte partnera? Nezávazný románek? Kamaráda či kamarádku do deště? Nebo práci? Mám pro vás tajemství: nemusíte se přihlašovat do žádné seznamky, ani nemusíte nikde vykládat, jak jste skvělí. Jste totiž členem obrovského profilového systému, který dovoluje jakémukoli člověku kdekoli na planetě odhalit, co jste zač: Facebook.

Znáte speed dating?

Znáte speed dating?

Na jednu stranu si moc přeji, abyste našli vytouženého partnera přesně podle vašich snů a protože jsme seznamka, je samozřejmě mou ideální verzí, že ho najdete přímo na naší stránce (už se těším na váš zamilovaný mail se svatební fotkou, který pak umístíme do sekce ‚našli se':) Na druhou stranu internet není jedinou moderní možností, jak se seznámit, a proto bych vám ráda představila i další alternativy. Jednou z nich je speed dating.

Jak to, že někdo takový nikoho nemá?

Jak to, že někdo takový nikoho nemá?

Možná se vám už někdy stalo, že jste poznali někoho zdánlivě dokonalého. Muž či žena dobře vypadající, s dobrou prací a finančním zajištěním, uchvacujícím intelektem... a přesto single. V takovém případě člověk nemůže jinak, než se ptát: v čem je problém? Někdy problém v ničem není a někdy naopak ano. Dnes vám odhalím několik možných příčin toho, proč „perfektní" lidé nemají partnera.

Jak zvýšit svou bezpečnost při seznamování

Jak zvýšit svou bezpečnost při seznamování

Dnes bych si s vámi ráda povídala o bezpečnosti na internetu, resp.o bezpečnosti při internetovém seznamování.

Inspirovalo mě k tomu video, ve kterém odborníci mluví o internetovém seznamování a jeho výhodách a nevýhodách.

Dobrá rada nad zlato

Dobrá rada nad zlato

Dovolte mi položit vám jednu otázku: dali byste na rady o hubnutí od někoho, kdo je sám širší než vysoký? A dali byste na rady o práci od někoho, kdo je léta nezaměstnaný? Na rady ohledně výchovy dětí od někoho, kdo se svýma dětma přerušil kontakt?

Každý je jiný

Každý je jiný

Nějakou dobu zpátky na jedné oslavě jsem někomu vyprávěla o naší seznamce a naší misi: dát lidem do baťůžku pár rad na to, jak se stát přitažlivějším, šťastnějším, naučit se lépe komunikovat a v konečném důsledku zažít harmonický naplněný vztah. Onen pocit, že máte svou polovičku. Někoho, komu na vás záleží a na kom záleží vám. A nejenom mít, ale i udržet a vést šťastný vztah.

O pomoci, důvěře, poslání…  ale hlavně o lásce

O pomoci, důvěře, poslání… ale hlavně o lásce

Milí čtenáři, děkuji vám všem za dosavadní přízeň naší společné Vážné Seznamce.cz,  i za vaše občasné reakce k mým článkům.

Je pravdou, že poslední dobou jich na seznamce moc nepřibylo, což bylo způsobeno tím, že jsem pro vás nachystala ve spolupráci s mým týmem několik originálních ebooků, videí a také tréningových programů, abych vám pomohla v internetovém seznamování být daleko úspěšnějšími než doposud.

Možná jste si toho také všimli. Ale rozhodli jsme se jít už s tím ven.

Možná jste si toho také všimli. Ale rozhodli jsme se jít už s tím ven.

Už vás nebudeme dále napínat. Posledních pár měsíců se na naší Vážné Seznamce neudálo nic zásadního (kromě několika nových článků v sekci Novinky), ale ta doba je už za námi.

*Dnes na téma: Chladnička

*Dnes na téma: Chladnička

Nedávno mi dosloužila stará chladnička, tak jsem se rozhodl pořídit si novou, a to přes internet. Přece jen výběr firem prodávajících tato zařízení je obrovský, počet variant jednotlivých modelů je snad bezbřehý a možnost porovnání parametrů na určitých portálech mi výrazně pomůže v orientaci.

*Dnes na téma: Nerozumím tomu

*Dnes na téma: Nerozumím tomu

Milí přátelé seznamování,

tak jsem si jednou udělal čas a procházel desítky profilů, které jsou na Vážné-Seznamce k dispozici. Popravdě řečeno, nestačil jsem se divit.

*Dnes na téma: Experiment

*Dnes na téma: Experiment

Milí přátelé,

Vážná seznamka se sice má tvářit vážně a seriózně, nicméně si myslím, že by to tady chtělo trochu rozpohybovat, souhlasíte? Vždyť i vážné seznamování se může být trochu zábavné, a proto se zde nemusí objevovat jen a pouze profesionální články, ale taky nějaká ta diskuse, vaše názory, náměty, ale třeba právě i vaše osobní rady a zkušenosti, o které byste se chtěli podělit s ostatními seznamujícími se.

S kým vůbec flirtovat?

S kým vůbec flirtovat?

Takže se chcete seznámit. Víte, jak má vypadat a jaký má být váš ideální partner. Taky víte, jak flirtovat a jak upoutat. A v neposlední řadě víte, jak ze sebe vytěžit maximum a ukázat se z té pravé strany. Hotovo? Ani zdaleka. Ptáte se, co ještě schází? Vědět, jaký typ lidí o vás stojí.

Jak poznám, že se k sobě hodíme?

Jak poznám, že se k sobě hodíme?

Na co dávat pozor na prvním rande?

Když se řekne první rande, vybaví se spoustě lidí nervozita z toho, jestli se zalíbí nebo ne. Koneckonců chce každý udělat dobrý dojem. Pokud se však seznamujete přes internet, čeká na vás i další úkol: zjistit, zdali se k sobě hodíte nebo alespoň zjistit, zdali má smysl se s tímto člověkem setkat znovu. Nervozita a možné odchylky od toho, co jste čekali, vám tuto úlohu mohou trochu ztížit. My vám však řekneme, na co dávat pozor a jaké otázky pokládat, abyste co nejrychleji poznali, s kým máte co dočinění.

Jak na rande poznám, že se mu/jí líbím? Část II.

Jak na rande poznám, že se mu/jí líbím? Část II.

V první části našeho článku jsme vám poodhalili několik znaků, které jsou jasnými ukazateli toho, že se vaše první rande vyvíjí správným směrem (samozřejmě pouze za předpokladu, že je vašim cílem udělat dobrý dojem. Pokud jste se ocitli na rande, ze kterého byste nejraději prchli a pozorujete u vašeho protějšku několik těchto znaků, je načase promyslet si strategii útěku:)

Zde tedy pokračování první části a několik dalších věcí, na kterých poznáte, že se vám povedlo váš protějšek okouzlit.

Jak na rande poznám, že se mu/jí líbím? Část I.

Jak na rande poznám, že se mu/jí líbím? Část I.

Máte první rande a ptáte se sami sebe, co si o vás váš protějšek myslí a zdali se mu/jí líbíte? Přinášíme vám několik indicií, které vám prozradí, že jste vzbudili sympatie.

Vážná známost

Vážná známost

Je moje nová známost vážná nebo se jedná spíše o něco krátkodobého?

Nezávazný vztah

Nezávazný vztah

Nezávazné seznámení

Pojem nezávazné seznámení nese pro spoustu žen i mužů tak trochu negativní nádech. Je často spojován s lidmi, kterým jde 'jenom o sex' a považován za méněcenný opak vážného vztahu.

Přátelství

Přátelství

Člověk je tvor společenský a tak každý potřebuje přátele. Jsou to lidé, kteří nás doprovází značnou část života, kteří nás znají a kteří to s námi za všech okolností myslí dobře.

Flirt

Flirt

Flirt je označení pro pozitivní povrchní konverzaci s erotickým či romantickým podtextem.

Vážné seznámení

Vážné seznámení

Co to vlastně znamená „vážné seznámení"?

Lidé se mě často ptají, jak je definováno vážné seznámení. Anebo kdy k němu dochází?

ŽIJTE ŠŤASTNĚJI
Staňte se magnetem seznamek
a najděte partnera pro život

Získejte DÁRKY ZDARMA právě teď

POZOR!!! Nyní v prodeji jen 15 kurzů měsíčně!

Zajímá Vás, jak si vybudujete dlouhodobý a šťastný partnerský vztah?

Odpovědi najdete v našem e-booku.

Jste osamělí a bez radosti ze života?

Trápí Vás stydlivost či nízké sebevědomí?

Obáváte se projevit vlastní názor?

A přejete si to ZMĚNIT?

Pak klikněte sem :-)

Nevíte, kam vyrazit s novou láskou?

Hledáte nové nápady na rande?

Chcete inspiraci pro něco jedinečného?

43 tipů najdete v tomto e-booku ;-)